VEJEN UD

Foredrag og bog


Som godt og vel voksen ser jeg i dag tilbage på en barndom og ungdom, som de fleste næppe har fantasi til at forestille sig.


Jeg var heldig og fandt en vej ud.


Ved at fortælle min historie i foredraget og bogen "Sådan burde det ikke være",  håber jeg at inspirere dig til ikke at svigte og vende det blinde øje til, men derimod at gøre en forskel; række ud og gribe ind, når du ser et barn eller en ung, der - som jeg var - er fanget og faret vild i verden og har brug for en vej ud.


Med venlig hilsen 

Frank Dam Nielsen

Foredrag

Med foredraget “Sådan burde det ikke være ” giver Frank et indblik i konsekvenserne af et tidligt omsorgssvigt samt mentaliteten og normerne i en subkultur.

Bog

En bog om massivt omsorgssvigt og en opvækst præget af manipulation, vold og mobning. Dette resulterer i, at jeg som ganske ung ender i en radikaliseret subkultur og et miljø, hvor hverdagen er domineret af kriminalitet, misbrug og intens vold.

Jeg har aldrig tidligere oplevet noget lignende, hvor det var så tydeligt at der var en årsag lige udenfor mig. Det gjorde det endnu tydeligere, at dit foredrag er vigtigt for mig – og formentlig også for mange, mange andre.


— Camilla Samberg Dahl

Aut. Psykolog

Det var et utroligt godt foredrag
som fortjener at komme ud over rampen.
Jeg vil gerne opleve det igen en dag. Alt mulig held og lykke.


— Trine T. Mortensen

Aut. Psykolog

Jeg må sige dit foredrag har en dybde og ærlighed jeg ikke tidligere har oplevet. Efter foredraget følte jeg mig tilpas forstyrret, du er ikke én man lige slipper af tankerne igen.


— Dorthe Kjeldgaard

UU Vejleder

Det var livagtigt, spændende
og indholdet er skræmmende:
10 point ud af 10.


— Kirsten Damgaard

Høj KUU Koordinator

Jeg er Frank

- på trods og på grund

Som teenager var der ingen - ikke en gang jeg selv - der troede på, at jeg kunne blive til noget som helst fornuftigt.


Når jeg i dag ser tilbage på min opvækst undres jeg stadig over at jeg overhovedet lever i dag.